Καλώς ήρθατε στην κατασκευαστική εταιρία ΘΩΡΑΚ   

Απ' το 1984 ασχολούμαστε και κατασκευάζουμε χειροποίητη θωράκιση με υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλεια της εξώθυράς σας. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε οι πρωτοπόροι και μοναδικοί στη χειροποίητη με ηλεκτροκόληση Αργκόν θωράκισης.

   Παντρέψαμε ξύλο και μέταλλο διότι ο κατασκευαστής, από τα παιδικά του χρόνια μεγάλωσε μέσα σε κατασκευή επίπλων. Και πριν το 1984 το επάγγελμα του ήταν κλειθροποιός που σημαίνει ότι γνώριζε πως ακριβώς γίνεται η διάριξη και που πονά η ασφάλεια της πόρτας. Με αυτήν τη φιλοσοφία κατασκεύασε πόρτα με εξειδικευμένους τεχνίτες στο μέταλλο την οποία δεν θα μπορούσε ούτε και ο ίδιος να την ανοίξει (άρα ούτε και ο διαρήκτης). Η πόρτα της πατενταρισμένης ασφαλείας ΘΩΡΑΚ είναι με αποδείξεις απαραβίαστη. από το 1988 ξεκινήσαμε εξαγωγή στη Γερμανία οπότε και πέρασε test από το πιο σκληρό ινστιτούτο.

   Συγχρόνως όμως κατασκευάζουμε μηχανικής τεχνολογίας πόρτες οι οποίες απευθύνονται σε πιο οικονομικές λύσεις ασφάλειας για διαμερίσματα - μηχανικούς - ανακαινίσεις - εργολάβους - γραφεία (κατόπιν παραγγελίας και ειδικές).

Συμβουλή της εταιρίας:

   Επισκεφθείτε πρώτα άλλα καταστήματα και αφήστε μας για το τέλος, ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η πόρτα ΘΩΡΑΚ δεν έχει μέτρο σύγκρισης γιατί είναι μοναδική.

 

  Δήλωση Ημεδαπού Σήματος Εφημερίς της Κυβερνήσεως  Πιστοποιητικό